Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 27 juli 2010

Shopping

Idag skulle jag ju ta itu med Edvins rum... Så blev icke fallet. Får bli en annan dag.... Idag hade jag lust att gå på stan, och min shoppingkompis blev Thea...
Köpte ett par jeans till Edvin som sliter byxor som andra sliter strumpor, de går alltid sönder... så nu är han nästan byxlös. Men ett par nya i alla fall. Köpte även kalsonger till honom och trosor till Thea. När vi var på H&M såg Thea ett nitarmband i "silver" som hon ville ha. Det kostade 19.50 så det var ok. Såg att det fanns likadana i svart så jag köpte ett till Edvin också på ren chansning, tänkte att om han inte ville ha det så var det inte hela världen... Men jag kan säga att dessa armband var dagens höjdpunkt. Båda två är såå glada och lyckliga över armbanden så man skulle kunna tro att de var gjorda av diamanter.
Köpte även en ny "familje-kalender" på stan. Förstår inte hur folk klarar sig utan en sån. Ni vet en sån där med en rad/ruta var för varje familjemedlem där man kan skriva i saker o ting. En väggalmanacka alltså... Den är oumbärlig i en familj på fem personer!
Jonta har kommit hem från Martin där han har sovit i natt som var. Nu är Martin här och ska sova över tills i morgon. De verkar ha roligt tillsammans. De har varit i rampen och åkt skateboard.
Nu har jag endast tre semesterdagar kvar, plus helgen förstås. Känns surt, skulle mer än gärna ha tre veckor till eller nåt. Fast jag vet att bara man har börjat så kommer man in i det ganska snabbt och vardagens lunk är igång igen...
Skönt dock att kidsen får vara lediga med Patric i tre veckor till!

Inga kommentarer: