Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 19 juli 2010

Söta sandaler

Idag tog vi en tripp ner till Birsta i värmen. Vi köpte en ny ytterdörr till tvättstugan, en helvit. Blir nog bra. Sen var vi på ÖB och handlade lite smått o gott. När vi kom hem stannade vi till på stan. Skulle ha en födelsedagspresent till Theas kompis, så Thea och jag sprang in på leksaksaffären och fixade det. När vi kom ut därifrån och var på väg till bilen gick vi förbi butiken "Syster & jag", där jag såg att det var halva priset på alla barnsandaler. Thea behövde verkligen ett par, så vi slank in där och hittade ett par supersnygga. Thea är mycket nöjd! Skulle kunna tänka mig ett par likadana själv...;-)
Sen vi kom hem har jag inte gjort så mycket, det är så vansinnigt varmt i huset så man orkar knappt röra sig. Vet inte hur många dagar jag har tänkt att jag måste dammsuga, men det känns som ett jätteprojekt att gå runt med den i denna hetta. Får bli en annan dag. Hoppas ingen kommer och hälsar på för då får de smutsiga fötter...

Inga kommentarer: