Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 21 juli 2010

Stora Härnösandsdagen

Idag är det nåt som kallas "Stora Härnösandsdagen" nere på stan. Kan inte påstå att den var särskilt "stor" direkt. En hoppborg, ansiktsmålning och ridning..... och nån trubadur som spelade...så värst mycket mer var det inte vad jag kunde se... Men vi var där med Thea och först ville hon inte göra nånting, men sen ändrade hon sig och ville rida för första gången i sitt liv....Det tyckte hon var jätteroligt! Efter det for vi ut till Nickebo och åt en glass.

Vi har bestämt att vi ska gå med Anja o Mattias på stadsfesten på fredag och är bjudna hem till dom på mat innan. Det ska bli mycket trevligt, det ser jag fram emot jättemycket. Kul att gå med andra som också har barn med sig dessutom.

Nu håller jag på gör kyckling i ugnen. Tror att det blir tagliatelle med "thai-chili-grädd-sås" till. Mumsigt. Patric håller på byter ytterdörr till tvättstugan, han är flitig på sin semester han!

Jag börjar få ångest över att det bara är en och en halv vecka kvar av semestern... Fast jag försöker att glömma bort det och njuta i stället, men ibland kommer det över mig. Inte alls för att jag inte trivs, för det gör jag, men det är så förskräckligt skönt att vara ledig! I morgon ska jag träffa Malin och ev Jessica på stan och ta en fika.

 Jag har förresten kommit in på en kurs på universitetet till hösten på kvartsfart. Trodde inte jag skulle komma in för jag skickade in ansökan lite för sent, men det gick tydligen bra ändå.  "Lärande genom handledning och reflektion",7,5 poäng. Det är alltså en "påbyggnadskurs" jag kan ha nytta av när jag handleder studenter som läser till förskollärare. Jag har ju gått den "snabba" utbildningen till handledare, men jag hoppas denna ger mer. Det är svårt att vara handledare tycker jag, för utbildningen ser inte alls likadan ut nu som när jag gick. Fast det är i och för sig 13 år sen jag tog examen, helt sjukt vad fort tiden gått! Har bott i denna stad i 16 år, nästan halva mitt liv. Tycker det ska bli ganska kul att läsa lite, det var inte igår man gjorde det! Och så är det ju jobbet som betalar så klart, annars har jag inte gjort det!
Nu kurrar magen, dags att koka pastan!



Inga kommentarer: