Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 24 juli 2010

Stadsfest och annat kul

Kl 18 var vi hos Anja o Mattias igår. Vi fick underbart god mat. Potatisgratäng och till det supergott grillat kött och en god sallad! Det var riktigt, riktigt gott... Vi kom ner på stadsfesten runt halv nio nån gång och kl nio sjöng Ola... Han var faktiskt väldigt bra måste jag säga! Vi fick ganska bra platser också så vi såg bra. Thea är ju dock kort i rocken så Patric tyckte att hon kunde sitta på hans axlar, men det tyckte inte hon. "Jag vill inte se honom, det räcker med att höra!", sa hon...=)
När Ola spelat klart ville Thea och Tuva leka i lekparken som är där på området. De hade jättekul medan vi vuxna stod och frös så in i norden, det var verkligen svinkallt ute och jag var glad att jag hade tagit långbyxor i sista minuten i alla fall. Strax innan elva tyckte vi det var dags att gå hem, innan tjejerna blev alltför trötta. Tog en kisspaus på Patrics jobb, och där fastnade vi en stund och tittade på hamstern... Sen gick vi i alla fall hem, och vi var hemma i Gånsvik ganska precis kl tolv. Då hade Thea gjort det fantastiskt bra som gått först hela vägen härifrån till stan, och sen gått på stan, och sen gått hela vägen hem mitt i natten! Inte en enda gång hörde vi henne gnälla över att det var långt heller, hon är fantastisk på att gå! Men när vi kom hem somnade hon på två röda och sov till kl 10.50 i morse, ett nytt rekord! Hur som helst var det en väldigt trevlig kväll, Den måste göras om!

Idag har vi varit till Birsta och köpt ett dörrhandtag till tvättstugans nya ytterdörr och lite annat smått och gott. Jag är grymt trött idag, hade nämligen en som lät som en motorsåg bredvid mig i natt ;-), och det hjälpte inte att jag gick ut på soffan och lade mig, det lät lika högt ändå och mina hörselproppar är slut. Dags att köpa nya!

Inga kommentarer: