Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 7 juli 2010

Smultronställe

Igår kväll åkte jag med "FramFör-tjejerna" till Åsas stuga. Vilket mysigt litet smultronställe! Vädret var också på vår sida så vi satt ute och åt mat, kycklingwok tillagad ute på murrika. Mums! Kom inte hem förrän vid halv ett, men det gör ju inget när man är ledig! En trevlig kväll!
Idag skiner solen igen, ska snart kleta på mig solskyddsfaktor och gå ut. Härligt. Hittills har semestervädret varit på topp!
På lördag åker vi ner till mamma o Jerry. Jerry fyller 60 år, en sån gammal man! ;-) Det ska bli kul att träffas igen, och barnen är lyriska för de vet att de ska stanna nästan en vecka sen och få åka till stugan... Årets höjdpunkt för dom! Madde kommer nog upp redan på söndag kväll och det ser JAG fram emot jättemycket! Längtar! Hoppas vädret håller i sig, då kanske vi kan åka till Svartvik eller Smitingen nån dag. Den dag vi ska till Birsta får det gärna regna....
Nej, solen kallar på mig!!!! Ha en bra sommardag!!!!

Inga kommentarer: