Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 1 augusti 2010

Vill inte, vill inte, vill INTE

...Vill INTE börja jobba i morgon, har en stor klump i magen och det känns SKIT. I nästa stund undrar jag varför det känns så hemskt egentligen?? Jag trivs på Gånsvik, jag trivs med arbetskamrater, jag är positiv till höstens stora förändring på jobbet. ÄNDÅ känns det bara blä, blä, blääääh. Är det för att "alla" andra är lediga längre som det känns så motigt?? Eller är det bara att man är bortskämd med att sova länge på morgnarna, ta dagen som den kommer och bara njuta av livet och ledigheten?? Förmodligen så är det så. Men ååååh vad jag önskar att semestern var dubbelt så lång.... Adjö härliga semester 2010, vi ses nästa sommar igen....;-)

2 kommentarer:

Linda sa...

Hoppas din första jobbdag efter semestern blir toppen! Förstår verkligen dina känslor. Man vill ju att sommaren och ledigheten ska pågå för evigt! Själv har jag påbörjat nedräkningen, den 23:e börjar min arbetslöshet, ser inte så ljust ut på jobfronten! Kram

Sandra sa...

SV: Tack Katarina! Trivs i min frisyr! Och förstår att du inte ville börja jobba, framförallt med lite barn - allt blir lite segare då!
Själv har jag nedräkning till sista jobbdagen nästa fredag!