Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 14 augusti 2010

Inspiration sökes!

Nu har jag fastnat med akvarell-lådan och blocket, det är SÅÅ kul igen!!!! Åter ett tack till Helen som jag fick sakerna av, annars har jag inte kommit igång... Fick en ny fin mårdhårspensel av Patric här om dagen när vi var ner i Birsta, och den gör det hela ännu roligare! Jag har bara ett problem och det är att så fort jag ska måla nåt så får jag ägna en låååång tid innan med att googla fram fina naturbilder, för jag har noll fantasti. Kan aldrig komma på nåt helt från huvet.... Så om ni har några fina bilder liggandes så kan ni ju mejla dom till mig, allt man kan få inspiration från är välkommet!

Nu är klockan snart tio och alla sover utom jag som vanligt.... Jonta sover hos Noah, men kommer hem idag, och då kommer Martin och ska sova här.... Intensivt men roligt....
Idag måste jag ut och gå eller springa eller nånting! Blev inget varken igår eller i förrgår. Vill ju ha gått ner nåt gram till på måndag när det är vägningsdag!

Ha en skön lördag....Undrar vad man ska hitta på idag då? Förslag??
Gårdagskvällens sysselsättning.... Ge mig förslag på vad jag kan måla! Tack!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt fin! Va duktig du är!
Jag målar också ibland, nu var det väldigt längesen. Det är som du säger, det där med inspirationen...
/Karin

Catarina sa...

Karin vem?...Känner några Karin och nu blev jag väldigt nyfiken på vem....//C

Anja sa...

Men vad duktig du är! :-)