Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 22 augusti 2010

Tvättstugestök

Idag har vi rensat i tvättstugan! Oj vad mycket plats det blev över helt plötsligt! Skönt! Hoppas vi kan hålla ordning där nu... lätt att det blir oreda när det är så litet och trångt där. Men just nu är det skinande fint där inne!

Jag tog även en tur på motionscykeln i morse som jag skrev! 5 km, inte så långt, men alltid något... Känns bra i alla fall. I morgon är det vägningsdag igen, hoppas på nåt gram ner igen. Dagens middag bestod av Chili Con Carne a´la Viktklubb med vitlöksbröd. Riktigt gott var det! Faktiskt godare än när jag gör "vanlig" Chili Con Carne.
Under kvällen har jag badat lillgumman, målat hennes naglar och flätat hennes hår. För henne är det en stor dag i morgon när förskolan börjar igen, som hon längtar! Patric skulle skoja med henne här om dagen och sa att han tagit ledigt en extra vecka så hon skulle få vara hemma mer, och då började hon gråta! Stackars barn! Vi fick skynda oss att säga att vi skojade! Det är väl tur att man har barn som trivs, det måste vara jobbigt som förälder om ens barn inte vill gå till förskolan.
Även skolan börjar i morgon. Jonathan är nog lite pirrig som börjar på "högstadiet", men Edvin har längtat ett par veckor nu. Kul så länge de trivs med skolan, det kan komma sämre tider.

Inga kommentarer: