Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 3 augusti 2010

Kycklingcannelloni

Det går ju riktigt bra det här med Viktklubb än så länge.... Idag blev det Kycklingcannelloni från senaste Må Bra-tidningen och det var SÅ gott! Sen var jag ut på en liten joggingrunda IGEN, tro det eller ej! Orkade lite mer än förra gången även om det inte är långt alls, men det känns ändå bra att jag gjort något!

På jobbet var det lite fler barn idag, hela sju stycken....men det var inte så mycket roligare för det. Jag vill att det ska vara som vanligt när vardagen är här.

På em ringde mamma och sa att min kära morfar är jättedålig...=( Stackarn....Han är dock nästan 89 år så det är väl inte så konstigt att åldern gör sig påmind. Men såklart tråkigt ändå....Känns jobbigt.

I natt som var sov jag fyra timmar. Kunde helt enkelt inte somna. Ibland är det bara så. Är desto tröttare nu, och i morgon bitti börjar jag 6.30. En jobbig tid att börja på.....
Natti natti.

1 kommentar:

Jonna sa...

Ja men precis :P det är så mkt grejs man ska hålla reda på ;s och nu fattar jag ingenting haha :P

Allt bra med dig då? Haft en bra sommar? :D