Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 25 augusti 2010

Regnigt värre

Jösses vilket regnväder det har varit idag! På jobbet klädde vi på alla våra småtroll och gick ut i regnet, hoppa i vattenpölar är ju superkul när man är ett och två år....=)
Jag själv blir bara så trött när det är sånt här väder.... vill ha sooool.... Hoppas den kommer till helgen!
Idag kom Ikea-katalogen med posten, alltid lika kul att titta i den! Synd att det är så mycket man vill ha bara. Man måste vinna pengar för att kunna köpa allt, och för att vinna pengar måste man kanske spela på nåt eller köpa nån lott, så för min del är det ganska kört. ;-)

I morgon har jag min längsta dag på mitt nya schema, till 16.30. Känns så skönt att slippa stängningar, som är det värsta jag vet. Veckan har gått jättefort som vanligt. Ser fram emot lördag kväll, men jag har fortfarande inte bestämt vad vi ska bjuda på för mat....Måste klura lite till...

Nu blir det tidig kväller, är sååå trött så det är inte klokt, och på morgnarna är jag som en död sill. Sov gott!

1 kommentar:

Jonna sa...

Nu är jag tillbaka :D haft en underbar vecka men har inte haft möjlighet att uppdatera, så nu kommer min semestervecka på bloggen ist ;D