Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 15 augusti 2010

Söndag igen då...

Helgerna går alltid så fort. Har inte gjort nåt särskilt alls, men ändå rusar tiden iväg. I morgon är det jobb igen, vi har planeringsdag. Utbildning på förmiddagen på parken. Vet inte hur jag ska ta mig dit än, måste kolla med någon arbetskamrat om jag kan få åka...

Idag har vi grillat kycklingfilé. Gjorde egna fettsnåla klyftpotatisar, sallad o sås till. Gott! Känns som det är bland de sista gångerna man grillar i år, hösten är nära...=( Har blivit dåligt med motion de sista dagarna. Skulle ha varit ute och gått med Ann nu i kväll, men hon har ramlat och gjort illa sig så hon är alldeles snedställd och har jätteont i ryggen. Stackarn, det såg verkligen inte bra ut! Får se vad jag hittar på i stället. Promenad, jogging eller en tur på min otäcka motionscykel..... Det sistnämnda är tråkigast, men jobbigast så det känns ändå som det ger mest. Nåt får det bli innan läggdags, så enkelt är det! I morgon är det vägningsdag igen, hoppas på något gram ner. Det går inte fort att gå ner denna gång, men det går i alla fall neråt och det är huvudsaken.

Det har varit kanonväder hela helgen, soligt och fint, hoppas sommaren stannar ett tag till....

2 kommentarer:

Christina sa...

Kämpa på gumman! Jag har oxå en sån där otäck cykel men den samlar bara damm........

Catarina sa...

Tack mamma! Min har också samlat damm en längre tid....;-)