Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 11 augusti 2010

70 minuters promenad

Promenaden igår kväll blev inte av för Ann var inte hemma och jag var lat, så jag tog en vilodag i stället. Däremot kom vi i väg nu i kväll ut till Gånsvikshamn och vände, 70 minuter. Helt ok. Nöjd och belåten. Det är trevligt med promenad, för man får prata en massa samtidigt och då går tiden så fort och man märker inte att man motionerar. (Förutom i uppförsbackarna när jag flåsade så jag knappt kunde andas) I morgon är det redan torsdag och jag har snart jobbat i två veckor, det är ju inte klokt. På måndag har vi planeringsdag och då kommer väl alla tillbaka efter semestern. Ska bli kul att träffa alla arbetskamrater igen och få lite rutiner på jobbet. Som jag sagt tidigare så trivs jag ypperligt på Gånsvik, men ibland känner jag att jag vill göra nåt annat. Men VAD??? Den frågan har jag ställt mig en miljon gånger. Undrar om jag kommer fram till nåt svar någon gång? Nåja, jag får väl fundera ett tag till...;-)

Idag plockade Patric undan badpoolen och jag skulle ta undan alla luftmadrasser/luftbåtar/hajar och dyligt. Spolade av dom med slangen och drog ur propparna. Det är ju bara det att luften åker ju inte ur, man får mer eller mindre lägga sig på sakerna och så pyser det sakta, sakta, sakta ur lite luft i taget. Efter säkert en halvtimmes kämpande (med EN luftmadrass) så gav jag upp. De står kvar ute med luften i, och jag kan säga att jag har lust att klippa sönder dom och köpa nya nästa år. Ska det vara så svårt?? Fy vad irriterande, kan de inte göra nån smartare lösning för att få ur luften ur sakerna?? Värdelöst. Morr. Såna där saker har jag inget tålamod till.

Nu ska jag ta mig lite kvällsfika och sen försöka lägga mig tidigt..... God natt.

2 kommentarer:

Anna B sa...

Hej, prova med att stoppa in en tandpetare i ventilen på madrassen. Då borde luften gå ur av sig själv :-)
Kram

Jonna sa...

sv: Tack :) ja den är från gina :P hehe jag har två st. Dom är jättehärliga :)

Jag ska hälsa honom när jag träffar honom :P