Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 2 augusti 2010

Akvarell

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om att jag var sugen på att börja måla akvarell för det var så länge sen. Det inlägget läste Helen, som så snällt erbjöd sig att jag kunde få hennes helt oöppnade färger plus block! Idag när jag var på jobbet hade hon varit hit och lämnat det! Gissa om jag blev glad??!! Tack snälla Helen!!!!
Nu sitter jag här med sakerna framför mig, men jag har ingen aning om vad jag ska måla!!! Alltid samma sak, idétorka...Men jag ska nog komma på nåt! Ska i alla fall bli väldigt roligt, känner verkligen för det! Jag blev otroligt glad för sakerna, det känns som julafton eftersom det inte är nåt jag i första taget unnar mig att gå och köpa. Det är dessutom inte billiga saker att införskaffa.

Idag har jag börjat jobba...och ja...det var tråkigare än vanligt! Fyra barn och tre vuxna. Möbler i en salig röra överallt eftersom storstädet varit där under semestern, och de ställer inte tillbaka sakerna efter sig, utan det faller på vår lott...=( Jag hade stängning, men kom därifrån vid fem och då kändes det som att jag hade varit där i ett dygn ungefär. Fruktansvärt seg och tråkigt dag! Hoppas resten av veckan blir lite roligare! Det är allt bättre  när det är som vanligt, alla barn och all personal, så det händer nåt.


1 kommentar:

Anonym sa...

Det ska bli kul att se det färdiga resultatet. Du är så duktig! Jag blir alltid lika imponerad när folk jag känner visar sig ha en konstnärlig ådra.
Kram B.