Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 19 augusti 2010

Höst

Hösten må vara fin med alla färger, men jag gillar ändå inte när man tydligt känner den kommande kylan. Det blir mörkt tidigt om kvällarna och man får stänga vädringsluckan i sovrummet för annars fryser man på natten. Snart måste man börja elda igen. Nej, hösten är inte riktigt min årstid. Fast den är ändå bättre än vintern, för den är allra värst. Det jobbigaste när hösten kommer är att jag blir så trött igen. Från att på sommaren sitta uppe till åtminstone tolv på nätterna, så är jag nu dödstrött kl nio igen. Jag är hopplös. Om jag ska se nåt positivt så är det att man kan börja tända alla ljus inomhus igen, det är mysigt!
På måndag börjar Patric jobba igen, Thea återgår till förskolan och grabbarna börjar i skolan. Det är då vardagsstressen brukar komma. Läxor som ska göras, gympakläder som ska packas till rätt dagar, matsäck som ska med på utflykter hit och dit, alla ska upp i tid på morgonen och alla ska i säng i tid på kvällen.... Det gäller att man försöker ta det lugnt och inte stressa upp sig så mycket.
Fast tänk ändå hur fort tiden går... "Snart" är det april igen och en ny vår och sommar gryr... DET ser jag fram emot!

Inga kommentarer: