Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 12 februari 2013

Nionde dagen

Fick nyss ett glädjande sms fr P. Thea är mycket piggare idag. Fortf feber, men bara 38,1. Äter o dricker bra och har inte huvudvärk längre! Kanske kan hon få slippa febern den tionde dagen då??? Nu är det verkligen mer än nog! Älskade lilla hjärtat.
Idag har jag gjort come back på Actic! Det ni! Efter 4,5 veckor av sjukdomar är det dags igen. Det hade gått sån lång tid så det kändes lite motigt nu ska jag erkänna. Men som vanligt är känslan efteråt oslagbar. Känner mig så nöjd o pigg! Gjorde ett nytt försök nu och bokade en uppföljningstid eftersom det blev inställt sist. Fick ingen tid förrän om en månad ungefär, den 12 mars.
Nu ska jag hitta mig nåt att äta... Synd att jag inte kan äta semlor, har varit sugen hela dagen eftersom alla skriver om det överallt! Men men...det får allt räcka med min lilla Geisha-attack här om dagen.

Inga kommentarer: