Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 13 februari 2013

Tjejmiddag hos Helen och "efterfest" i Lottis trappuppgång...;-)

Oj vilken afton! Kortfattat om tjejmiddagen: Supergott och trevligt, och tacksam över lchf-anpassad mat och efterrätt! När vi sen for hemåt började en skum lampa blinka i bilen. Den blinkade lite i söndags också för den delen när vi åkte fr jouren, men då hade jag inte möjlighet att kolla upp det när Thea var så sjuk. Eller rättare sagt, jag ringde E, och han gissade på att det var kylarvätska som behövde fyllas på enl min beskrivning men jag hade inte tid att kolla upp det ordentligt just då. Lampan slutade dessutom blinka. Som tur var hade jag Lottis med mig denna gång som är både lugnare och mer kunnig än jag när det gäller bilar. Jag stressade så klart upp mig och blev jätteorolig! Det var temperaturlampan (heter det så?) som lyste. Parkerade hemma hos henne, och efter att hon läst i instruktionsboken och jag ringt två samtal till jourhavande bilkunnig, fick vi bekräftat att det var kylarvätska, glykol eller vad det heter som behövdes. Vi kontaktade nästa jourhavande kompis Helen som hyggligt ställde upp på att åka och köpa det och komma med. När Helen kom började häxbrygd-blandningen i Lottis trappuppgång, jösses vilken färg det var på vätskan...rena rama partydrinken! Haha! Vi hade riktigt roligt måste jag säga! Tur att jag har kompisar som inte är lika feg och okunnig som jag! Hade jag varit ensam i bilen hade jag nog börjat grina, är så otroligt fjantigt rädd för sånt där! Nåja, slutet gott, allting gott. I söndags när jag ringde E som hastigast och frågade vad det var för lampa som blinkade beskrev jag den så här för honom: "Det ser ut som en tandborste med ett c bredvid"... Hm... Jag tror jag snart kan börja jobba på bilhandel, jag är så förbannat kunnig! ;-) Skål och God Natt!









4 kommentarer:

Fangoria sa...

Haha ja det är tur man har kunnigare vänner i såna lägen, jag har inte körkort så har ingen koll alls. =) Maten ser jättegod ut!
Vad skönt att Thea piggat på sig!

Catarina sa...

Ja Hanna, jag håller med dig på varje punkt där! :-)

Christina sa...

Ditt tekniska kunnande måste du ha ärvt efter din mor......

Catarina sa...

Så måste det vara mamma! :-)