Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 3 februari 2013

Ett försenat firande av St Mikael 2012

Det är söndag och jag har nyss kommit hem från en superrolig helg i Sundsvall. Detta var det ju meningen att vi skulle göra redan i höstas i samband med "St Mikael". Ja alltså detta var ju mest på skoj och började en gång för flera år sen när vi av någon anledning skulle komma på nåt att fira en gång när vi skulle gå ut. Sen dess har det liksom "hängt med", St Mikaels-helgen i september bör firas helt enkelt! =) Nu blev det ju inställt i höstas och blev av nu i stället.
På dagen gick vi och shoppade i Sundsvall. Jag handlade inte så mycket, två ögonskuggor på Makeup Store och ett halsband och örhängen på Ur och Penn. Åt en god Ceasarsallad till lunch på stan också.
När vi var tillbaka på Helens kontor och hade satt oss till rätta i soffan berättar hon att hon har en varsin present med sig till mig och Lottis! Hahahaha, vi fick oss ett gott skratt då hon hade tryckt upp tröjor med "We love St Mikael-tryck" på! Vi blev så klart oerhört snygga i dessa t-shirts!


Som om inte detta var överraskning nog tog hon sen fram Champangen så vi kunde fira ordentligt! Inte varje dag man dricker sånt! ;-)
Sen åt vi Tacos och drack vin och hade allmänt trevligt. Spelade musik och gissade låtar! Sen blev det då UTGÅNG i Sundsvall city, äntligen! Vi var på två olika ställen och hade en superrolig kväll verkligen! Bilderna kan få tala för sig själva....=)
Helen hade lite styrigt med nycklarna när vi skulle gå....

Mums med Kaffe Karlsson!

Många, långa, jobbiga trappor är det till Helens kontor...


Lottis och jag hade utan att veta om det valt kläder i samma färg. Vi hade även med oss ett turkost badlakan var och ett rosa lakan. Man kunde tro att vi hade ringt varandra innan, men det hade vi inte....;-)


Vi somnade vid fyratiden nöjda och belåtna. Längtar redan till St Mikael 2013...;-) Synd att inte Britta kunde vara med den här gången, men nästa gång kanske?

Det har som sagt varit riktigt roligt, men nu är det rätt skönt att vara hemma i sin egen soffa igen...Strålande väder ute är det också! Underbara helg, varför är du snart slut?

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Åh vad ni ser ut att ha haft det roligt!!! Härliga bilder! =)

Catarina sa...

Haha ja verkligen jättekul! :-)