Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 19 februari 2013

Friluftsdag både ute och hemma i soffan

Har skickat i väg grabbarna till skolan för årets friluftsdag med skridskor/pulka som val. Matsäcken är förstås det viktigaste denna dag och jag tror det är den Thea sörjer mest att hon missar. Eller missar och missar... Hon äter sin matsäck i soffan i stället, drickyoghurt är favoriten! Hon verkar pigg och som vanligt nu, förutom att hon klagar att det känns "slemmigt" i halsen. Misstänker att det är penicillinet som verkar och "slemmet" ska ur kroppen!?! Om inget annat inträffar blir det skola på torsdag- Äntligen! Kan intyga att det är någon som längtar...:-) Jag längtar också- efter att alla ska vara friska och det får bli som vanligt igen! Har kollat i kalendern och av dessa 8 veckor som gått av året har jag endast jobbat 3 hela. Alla andra veckor har haft påhälsning av sjukor i vår familj. Det är mer än nog tycker jag! På tal om kalender... Edvin har en "loggbok" i skolan. En slags veckodagbok där de varje måndag skriver in vad som ska hända under veckan. Jag satt och tittade i den i morse och tittade tillbaka lite på veckor som varit. När jag läste "veckans mål" (som de själva bestämmer) fick jag mig ett gott skratt! Haha... "Vakna till liv". Edvin förklarade för mig: "ja men det var ju första veckan efter jullovet innan man hade kommit igång!"
:-)

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Usch stackars Thea!! Lunginflammation, ja då är det nog mycket slem som vill upp.
Ja det är helt sanslöst ibland hur mycket sjukt man kan drabbas av i ett sträck!!!
Hehe härlig kommentar från Edvin. =) Han har ju rätt. ;)

Catarina sa...

Ja du nu räcker det med sjukor! Hoppas ni är friska och krya i alla fall! Jo "Vakna till liv" var allt en slående kommentar den här årstiden! :-)