Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 9 februari 2013

38,6 är lägre än 39,6

38,6 var dagens morgontemp. Hon hade 39,6 när hon lade sig och har inte vaknat nån gång i natt. Kan det få vända nu??? HOPPAS det!
Idag är jag i bakar-tagen. Bakade Kesobröd till frukost (recept fr 56kilo.se). Det var faktiskt ganska gott. Nu håller jag på bakar "Kärleksmums" a'la lchf så klart. Väntar med spänning på resultatet. Om den blir bra kommer bild senare...receptet är från www.bakasockerfritt.blogg.se. I kväll är det melodifestivalen som gäller. Thea har önskat "Helens räkmums" med tacochips som "mys" till mello, så det ska bli! Vad gör man inte för sin sjukling? Och det är ju sååå gott, så jag har inget emot det! (Ostchips till mig så klart!) Så idag blir det mycket gott ( om kakan blir bra förstås, det vet man aldrig). I går när vi åt Kycklingtacos gjorde jag till och med egen tacokrydda för första gången. Måste medge att jag blev djupt överraskad över likheten med färdig köpt. Blev riktigt bra! Nu ska jag gå och göra glasyren till kakan! Återkommer...
Här är en bild på Kesobrödet.

Inga kommentarer: