Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 30 januari 2011

Söndag

Ja då var helgen förbi igen då. Svisch säger det bara så är den över... Har inte gjort så mycket idag. Tog en promenad ensam till Härnöhallen o handlade lite. Så skönt att man kan göra det och lämna barnen hemma såna korta stunder. På något konstigt vis verkar de mer sams med varandra såna gånger också. Edvin och Thea överraskade mig med att de hade städat och dammsugit under tiden, de var så stolta!
Gjorde fetaostfyllda köttfärsbiffar med klyftpotatis till middag, sååå gott var det! Och wokgrönsaker till det. Mums. Min fläkt verkar vara värdelös, det stinker biffar i hela lägenheten nu... Men nu måste jag vänta ett tag innan jag skickar in nåt mer "klagomål" annars undrar de väl vad jag är för gnälltant! ;-)... och frysen brummar också....=/
I morgon kväll är det dags för att gå på Viktväktarna igen. Då har en vecka passerat och den har fungerat bra, hoppas på ett litet minus och att det fortsätter så sen!

Inga kommentarer: