Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 16 januari 2011

Det snöar!

Vilken överraskning va?? Jo snön bara vräkte ner redan i morse, och självklart hade jag lovat Thea igår att hon skulle få gå till Lova idag. Det är en bit att gå så jag var tvungen att gå med henne. Det hade säkert kommit en dm blötsnö som vi fick plumsa i hela vägen, oplogat så klart! Grått o tråkigt väder dessutom. Denna vinter går till världshistorien. När jag ändå hade gått så pass "långt" i snön så passade jag på att gå in på affären o handla lite ingredienser för att baka bullar. Har tänkt göra det i flera dagar och nu kändes det som det var dags. När jag kom hem var jag dock alldeles svettig o helt slut efter plumsandet, så jag hamnade på soffan med en tidning i stället för bullbak! Får bli nån dag i veckan i stället.
Nu kommer snart Thea hem. Lovas mamma erbjöd sig att komma med henne för hon skulle ändå ut på promenad, så det känns skönt, (även om det är plogat nu). Jag känner inte alls för att gå ut mer idag. Blir middag om nån timme och sen ska barnen bada och städa sina rum, som alltid på söndagarna. Skönt när det är ihop-plockat när de åker, så jag kan dammsuga när de inte är här i veckan. En bra inövad rutin som de faktiskt håller. Skulle behöva städa i hela lägenheten, men det får också bli under veckan... Hm...jag har visst en förmåga att skjuta upp saker o ting!

Inga kommentarer: