Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 19 januari 2011

Ska jag??

Jag ringde Ann och gick sedan dit och surrade bort ett par timmar! Alltid lika trevligt. Vi halkade in på det vanliga ämnet.... den fenomenalt roliga vikten. =/ Jag har mer eller mindre bestämt mig för att jag ska skriva in mig på Viktväktarna. Nu har jag ju gått ner tio kg utan att "anstränga mig", men självklart vet jag att det inte kommer fortsätta så i all evighet, utan jag måste så klart göra nåt. Då tänker jag att det kanske är nu jag ska börja, innan jag märker att det stannar av eller att jag börjar gå upp igen, för då är risken stor att jag tappar motivationen direkt igen. Ann hade skrivit in sig i måndags, och jag funderar på att följa med och göra det samma på måndag som kommer? Jag vet ju att jag kan. Ja jag tror banne mig att jag ska göra det! Vi satt och kollade på recept och sånt och konstaterade att det finns ju mycket som är gott även om det är lite "hälsosammare".
Detta är ett såååå uttjatat ämne, men jag vill ju inte se ut som Barbamamma resten av mitt liv! Kollade i alla fall på foton från i somras med barnen här om dagen, och både Jonta och Edvin sa: "-Men gud mamma, vad det syns att du har gått ner i vikt sen det här kortet!". Självklart blev jag jätteglad, och jag såg det till och med själv när jag såg fotot, även fast man tycker att det inte syns annars. Hoppas de kan säga samma sak till sommaren när vi tittar på kort som är tagna nu.....
Hm....måste fundera fram till måndag.... jag tror att det blir så!

1 kommentar:

Christina sa...

Klart att det SYNS!!! 10kg är mycket! Bra gjort!