Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 16 januari 2011

Mitt barn handlar på Dressman

Jonathan har verkligen vuxit på sistone och blivit jättelång. Han fick pengar i julklapp och eftersom han är intresserad av kläder så har han handlat några plagg. Han kom bland annat hem med den här skjortan, som han hade köpt på Dressman! Tänk att han kan ha kläder från såna affärer där de inte har barnstorlekar. Man hänger ju inte med... Men snygg var den i alla fall!

I kväll har vi tittat på säsongens första avsnitt av Solsidan. Vilken underbar serie! Länge sen det gjordes nåt så roligt program förut.

Varför går helgerna så fort? Vill vara ledig mer! Men bara man väl är på jobbet så är det också helt ok, det känns bara lite motigt så här på söndag kväll. Längtar till semestern... fast det känns rätt avlägset när man tittar ut och ser de metershöga drivorna med snö utanför.

Tror det blir en tidig kväll nu igen. Andra kvällen i rad som jag är ovanligt trött. Ja, för nu för tiden så brukar jag vara ganska pigg på kvällarna. Har ont i halsen också, hoppas jag inte ska bli förkyld.

2 kommentarer:

Christina sa...

Vilken snygging!!!

Catarina sa...

Jag vet! =)