Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 11 januari 2011

Fossil-mamman

Ibland när jag pratar med barnen känner jag mig som en antik fossil som inte fattar nåt och kommer från stenåldern. När man pratar skådespelare och musik-artister så känner jag mig alltid sådan, och det är för att jag aldrig vet vem nån är, och det erkänner jag. Jag är urdålig på det! Jonathan och jag hade nyss en diskussion.

Jonathan:- Det är ju Jackie Chan på tv:n!!!
Jag:- Vem är det då?
Jonathan:- Vet du inte det???
Jag;-Nej...
Jonathan:- Men herregud mamma, han är ju med i massor av filmer!
Jag:- Som vaddå??
Jonathan:- Säg inte att du inte har hört talas om Karate Kid??
Jag: (som genast kände mig väldigt "med" när jag associerade till den Karate Kid jag såg i min ungdom....)- Ja, självklart, den har jag till o med sett ju!
Jonathan:- Ja precis, han är ju med i nya Karate Kid!!!
Jag:- Eh, va??? Har det kommit en ny Karate Kid???
Jonathan:- Men ÅÅÅÅÅH, herregud, du är ju heeeelt otrolig!!!!!!! (samtidigt som han typ himlade med ögonen och tyckte jag var allmänt dum)

Ja vad säger man?? Jag är värdelös på sånt där. En typisk sån mamma man tyckte var pinsam i den åldern. Men men.... jag får väl vara så då.... Antar att det inte är nåt han berättar för sina kompisar, för då skrattar dom nog....;-)

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Men jag kommer då ihåg den första för åååå så kär man var i Karate Kid då!!!

Catarina sa...

Haha, ja det var man nog.... ;-)