Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 19 januari 2011

Rastlös

Är trött idag, sov dåligt i natt... Ändå känner jag inte för att sitta här o glo resten av kvällen. Känner för att göra nåt. Gå ut o gå, gå hem till nån kompis, fråga om nån vill komma hit....bara nånting! Kanske måste ringa Ann eller nån....
Har varit en lång och jobbig dag på jobbet, trots att det egentligen har varit ganska få barn. Ibland bara är det så. Det var såå skönt när klockan var fyra och jag fick gå hem! I morgon jobbar jag till halv fem, men på fredag får jag min "belöning", då slutar jag ett! I like!
På söndag kommer syster yster hem från Thailand, jag längtar! Längtar bara efter att få prata med henne, känns som hundra år sen! Fast det bara är 2,5 vecka... och på fredag är det bara två veckor till båda systrarna kommer hit! Åh vad kul!
I morgon kväll är det tjejmiddagsdags igen. Hos Britta i Kramfors denna gång. Ska bli kul, känns länge sen det också, så vi har nog en del att surra om...
Nej nu ska jag hitta på nåt....vad det nu ska bli.... kanske inte blir nåt?
Ha en skön onsdagskväll!

2 kommentarer:

Mia sa...

Sov du dåligt, välkommen i gänget, det är ju fullmåne ... yyyyl :D

Catarina sa...

Jo....jag vet.....;-)