Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 23 januari 2011

Glada färger och nyttig frukost...

Igår när jag var på stan så köpte jag en knall-cerise duk och randiga matchande bordstabletter. Nu kommer den här årstiden då jag alltid vill ha en massa färg! Tyckte själv att det blev väldigt fint....Åt en nyttig frukost idag. Hur tråkigt som helst, men nu ska fläsket väck, så är det bara! Försökte dessutom att äta sakta och känna efter.... det är nåt jag har så svårt för när jag äter själv. Blir gärna att jag kastar i mig nåt vid diskbänken för det är så tråkigt att sitta o äta själv.
Letade fram den lilla "hörluren" till mobilen, så jag kan lyssna på radion när jag är ute och går. För det där med mp3 har jag ju fortfarande inte kommit underfund med hur det fungerar...suck....men radion funkar alltid....
Igår kväll fick jag för mig att jag skulle göra en tavla med nåt fint ordspråk på. Hade köpt calligrafi-pennor på stan så jag skulle försöka skriva lite fint... Ibland tror jag dock att jag har bättre ögonmått än jag faktiskt har, så jag trodde att jag skulle kunna skriva rakt utan att göra linjer! Ja ni hör ju själva att det var dömt att misslyckas... Jag såg så klart när jag hade textat färdigt hur snett det blev! Så hela tavlan var bara att slänga....Så nu har jag slösat bort en hel sån där stor målarduk...=( Har dock en stor kvar så jag ska göra ett nytt försök, men då blir det linjer först.... Irriterad på mig själv!!!
Funderar på att gå ut en sväng i finvädret!
Idag kommer lillasyster hem från tre veckor i Thailand!!!

Inga kommentarer: