Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 24 mars 2013

Earth hour 2013

Igår var det Earth hour. Jag är normalt sett tyvärr inte nån "miljömänniska", helt enkelt för bekväm för att orka engagera mig. Men att släcka ner allt under en timme kan jag ställa upp på. För nåt år sen när vi gjorde det satt vi med tända ljus i soffan och lekte "Min favorit..." Var och en fick välja en kategori, tex "Min faviritmat är..." Och så fick vi säga... Och så fick nästa välja...osv...haha...Det var nåt vi gjorde bara för att få tiden att gå. (Vi släcker ner även datorer, tv osv). Hur som helst var denna "lek" något som Edvin och Thea tyckte var jättekul, och sen har det blivit våran Earth hour-grej på nåt vis! Redan under dagen igår började de prata om att vi skulle göra det den där timmen. "Det är så mysigt, det känns som nyårsafton!" sa dom! Snacka om att små saker kan uppskattas stort! Innan det var dags att släcka ner spelade vi Yatzy. Upptäckte att det finns en till (förutom Edvin) otroligt dålig förlorare i familjen. Thea blev så sur så hon började grina när hon hade förlorat tre gånger! Jösses...Måste vara jobbigt att ta det så hårt!
Idag ska E ringa Jocke, och jag hoppas innerligt att han kan ta emot min lilla bil SNART. För nu håller jag på blir tokig.
Solen strålar, Thea och jag ska ta en liten promenad.



Inga kommentarer: