Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 26 mars 2013

Energi

Idag slutade jag tidigt. Veckans bästa dag! (förutom fredagar). När jag kom hem kastade jag mig på telefonen och ringde till brorsan, för han hade gjort nåt spännande idag som jag var nyfiken på att höra om. Jag fick höra om det och sen pratade vi i en timme och en kvart i telefonen, om massor med saker. Jag tror att vi båda behövde det och sen när vi lade på var det som att jag hade fått en pil med energi, så då gav jag mig ut på en promenad på 7 km. Härligt! Problemet med bilen kvarstår, nu när den väl är på verkstad så krånglar den tydligen inte alls och då är det svårt för dom att hitta felet. Den får bo kvar där nån dag till så får jag hoppas att det ordnar sig. Det är SÅÅÅ typiskt. Det som gör mig mest ledsen är att jag börjar ge upp hoppet om att åka till Sveg i påsk. Jag hade så sett fram emot det. Nu blir det ingenting. Påsk och fyra dagars ledigt här i min lägenhet, utan bil förmodligen. Känns inte så jättekul....=( Nåja, får göra det bästa av situationen hur det än blir.
Nu är klockan nio och jag tänker gå o lägga mig! Är jättetrött och håller nästan på somnar känner jag. I morgon blir det en lång dag. Jobbar först till halv fem och sen har jag alla mina utvecklingssamtal i ett sträck. Fast jag har själv valt att göra så. Tycker det är skönt att göra alla på en gång i stället för att sprida ut tiderna. Men dagen blir lång! Måste komma ihåg att jag ska ha med mig två matlådor i morgon i stället för en så jag har middag också eftersom jag inte hinner hem emellan.Sen är det torsdag och sen är det LEDIGHET. Påsken är verkligen bra på det viset, att det blir två dagars extra ledigt! Så himla skönt det ska bli! Men just nu är det sova som gäller....Natti natti.

2 kommentarer:

Erica sa...

Hej!
Härligt att sluta tidigt!! Vad tråkigt med bilen! Att lämna bilen på verkstaden är nig det tråkigaste som finns! Oftast dyrt och så att vara utan bil! Nu är det så att vi har två bilar, den lilla polon kommer ev stå stilla i påskl då Markus nog är ledig! Om du vill åka till Sveg tänkte jag så får du i så fall gärna låna den :) ingen värsting bil precis men den tarvades dit ;)

Catarina sa...

Otroligt snällt och generöst, men jag tackar nej ändå. Är lite rädd för att låna andras bilar så långt. Men tusen tack ändå snälla du!!!