Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 12 mars 2013

Gott

Jo då, det får klart godkänt det där brödet. Självklart är det godare med "riktigt" bröd, det kommer det alltid att vara, men det är bra att det finns fungerande alternativ i alla fall. Erkänn att den ser mumsig ut min middag?
Pratade med Ann i telefon, ska dit i morgon kväll på "pratafton", det var så länge sen vi sågs känns det som, fast vi bor så nära varandra. Ibland bara blir det så. I morgon ska Erik ringa Jocke också. Hoppas jag får lämna in bilen så snart som möjligt, nu håller jag på blir galen. Tror ni att jag gick och tränade idag som jag lovade?? Jag var så duktig i morse och lade fram träningskläder och skor på stolen i hallen så jag snabbt efter jobbet skulle byta om och gå. Men vet ni vad?? Det har varit värsta snöstormen här idag. Verkligen riktigt busväder! Och ni vet ju vad jag tycker om det?!? Kollade för säkerhets skull upp bussar, men mellan kl ett när jag slutade och kl två när jag skulle befinna mig på Actic gick det ingen buss. Så vad göra? Vandra i snöstorm eller ringa och avboka? Valet var ganska enkelt för mig. Jag ställde in. Ja, jag veeet att jag hade lovat att jag skulle idag, men det var faktiskt vädrets fel att det inte blev av. När bilen är fixad ska jag återgå till ordningen, och det vet jag att jag kommer att göra, för det handlar faktiskt inte om ovilja, även om man kan tro det.
Erik o grabbarna erbjöd mig att åka med till affären i kväll, så det ska jag göra. Måste passa på när jag får skjuts. Saaaaaknar min lilla Goffe!!!!! 


Inga kommentarer: