Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 9 mars 2013

Mello-final och snusksås

Jag och Thea sitter och väntar på att finalen i melodifestivalen ska börja. Jonta är ute och Edvin är ju fortfarande i Göteborg och kommer hem i morgon.
Idag har vi inte gjort så mycket. Handlat och sen mest varit hemma och latat oss, trots solsken ute! Idag skulle jag göra Gorgonzolakyckling för första gången i mitt liv. Är inget fan av mögelost, men har ätit en maträtt med gorgonzola en gång och då tyckte jag att det var gott. Detta blev illa. Riktigt illa.... Hela såsen for i soporna innan den ens hamnat på tallriken. För det första luktade det så vidrigt så jag trodde allvarligt att jag skulle kräkas när den där snuskosten smälte ner i såsen. Tänkte att det nog skulle bli gott ändå. Det luktade så illa att jag fick räkna till tre innan jag vågade smaka! Ok, det var liiiite godare än det luktade, men om jag skulle kunna äta det där skulle jag bli tvungen att hålla för näsan under hela måltiden. Fy bubblan. Sura strumpor luktar till och med godare! Nä det blev som sagt soppåsen och sen blev det en hederlig "sambalsås" till kycklingen i stället, så det blev gott ändå! Jag tänker aldrig mer i hela mitt liv köpa en mögelost igen. Usch! Jag tycker att jag brukar kunna äta allt, även om jag inte är överförtjust, men detta gick bara inte. Har bakat en tryffelkaka till melodifestivalen. Det ska bli gott!
Tur att jag inte hade hunnit stoppa ner kycklingen i ostsåsen, så den gick att rädda med en  "sambalsås", den är svår att misslyckas med! Mums!

Inga kommentarer: