Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 19 mars 2013

Vanlig hederlig korvstroganoff...

Det är ganska gott med helt vanlig vardagsmat ibland. Till Korvstroganoff, som var dagens middag, passar det minst lika bra med Blomkålsris, som vanligt ris. Supergott!

5 kommentarer:

Erica Näsström sa...

Hej!!
Blomkålsris låter spännande!! Hur smakar det och varbölder du det? Jag funderar påsatt starta med lchf, men är osäker på om det är svårt och dyrt? Tips?

Erica igen sa...

Varbölder?! Stavningsprogram!! Var köper du det skulle det stå!

Catarina sa...

Hej Erica! Jag köper ett vanligt blomkålshuvud på vilken affär som helst. River önskad mängd och kokar tills det blir mjukt, tar bara bågra minuter! Enkelt och gott! För mig har det inte blivit just någe dyrare m lchf, nen det beror ju på hur man ätit innan förstås. Och även OM det är lite dyrare så ser jag det i så fall som en investering i hälsan. Mår så otroligt mycket bättre utan allt socker! Jag gör alltid veckomatsedlar utiftån veckans erbjudanden. Appen "Matpriskollen" är ett bra hjälpmedel! Lycka till!

Erica sa...

Tack!! Jag köpte hem ett blomkålshuvud igår och ska testa! Jag gillar inte blomkål i vanliga fall men ska faktiskt testa! Försöker läsa in mig på lchf på nätet, verkar finnas mängder av receptmoch liknande! Har du testat lchf-nudlar? De går att beställa men tänkte kolla om de finns på någon affär på stan? Började morgonen med ägg och bsvonb(säkert kort iaf) ;) så får vi se med blomkålen! Tack för hjälpen!! :)

Catarina sa...

Hej Erica! Jag köpte shirataki- nudlar (tror att de heter så) på Ica Maxi här om dagen. Ska testa i helgen, de är lchf! Finns på hyllan med "utländska" produkter. Hoppas du gillar blomkålsriset!