Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 28 februari 2011

De första viktiga delmålet 5%

Ja då har jag varit där igen då! Jag är så stolt över mig själv! Idag hade jag uppnått det första viktiga delmålet 5%, jag hade gått ner 1,2 kg sen förra måndagen, 5,5 kg sen jag började på Viktväktarna för fem veckor sen. Fick ett grattis och ett måttband i present av konsulenten! =)
Att man kan må så mycket bättre av att man går ner i vikt. Inte bara den fysiska biten att man blir lättare, utan även psykiskt, det ger en sån kick att jag faktiskt klarar av det och jag känner mig så oerhört glad!!!
Nu vet jag att denna vecka kan bli tuff, eftersom jag dels ska ut och äta i morgon kväll, och sen kommer syster och det blir party i helgen, men jag känner att jag kan ta det! Om jag har gått upp nåt gram nästa måndag så tar jag det, det är bara att köra vidare sen! Detta är den största förändringen i mitt tänk denna gång motför tidigare. Alltid när jag försökt gå ner i vikt och ballat ur nån gång så har jag tänkt:"Äh, nu har jag ju fuskat så mkt så då kan jag lika gärna fuska vidare", och sen har viktökningen kommit som ett brev på posten. Nu är jag medveten om att jag kan gå upp en vecka, men kan fortsätta sen. Jag har mer kontroll över mig själv. Jag hoppas att det håller i sig så för alltid. Känner mig i alla fall fortfarande väldigt motiverad, och än så länge går det ju som en dans! Sammanlagt har jag nu gått ner 14,2 kg sen i augusti! DET är mycket det!

2 kommentarer:

Christina sa...

GRATTIS gumman!!! Vad duktig du är!!!

Catarina sa...

Tack mamma!