Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 7 februari 2011

Öga för detaljer

Ända sen Edvin var liten har han alltid sett så fort det skett nån förändring hemma. Om jag tex har bytt gardiner så har han sett det. Glömmer aldrig när han var kanske 4-5 år och kom hem och utbrast: "Åh vilka fina gardiner du har satt upp i köket, såna har Alex mamma också, fast en annan färg!" (och det stämde).
Idag när Edvin kom hem från skolan var det första han såg att jag hade köpt en matta till köket, vilket han kommenterade. Sen gick han in på toaletten och där in ifrån hörde jag:"-Mamma, har du köpt nya handdukar? Vilka fina!".
Det är så roligt när någon ser när man gjort om lite. Har själv alltid sett såna saker och tycker det är roligt att han också gör det. Något han däremot INTE såg var att vi hade fått nya persienner i vardagsrummet, vilket jag på skoj påtalade (eftersom han såg allt annat), och både han o Thea dessutom har tjatat om det när de vill se film och solen lyser in. Han funderade en stund och sa sen:"-Nej mamma, det såg jag inte, men jag funderar på en sak...Hur kunde DU sätta upp dom själv?" Hm.... vad menade han med det? ;-) Haha, jag fick förklara att jag naturligtvis fått hjälp med det, och då sa han: "-jaha, jag tänkte väl att det var konstigt annars!". Förstår inte, jag som är så händig av mig...;-)

Inga kommentarer: