Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 10 februari 2011

Oväder!

Gårdagens hopp om våren är idag som bortblåst! Snön yr utanför fönstret och det ser ut som en dag kring jul. Men det är bara att gilla läget och hoppas att det slutar snart!
Är hemma och vabbar, men jag tror magsjukan för Thea har givit med sig efter ett antal gånger på toaletten. Och än så länge har ingen av oss andra fått det...*peppar peppar*.
Edvins feber verkade lika snabbövergående som förra gången, mycket märkligt måste jag säga, men skönt så klart att det inte är långvarigt. Han får gå på skolan i morgon, men jag och lilltroll måste vara hemma så klart, så vi inte drar med oss magsjukan till förskolan. Men sen hoppas jag det räcker med "sjukor" för ett tag, har blivit lite tätt på sistone.
Idag hände nåt ovanligt. Jag somnade på soffan, mitt på dagen... Låg och läste lite recept i min viktväktarpärm och helt plötsligt hade jag somnat så pärmen låg på magen. Vaknade av telefonen efter en liten stund, men oj så skönt det var med en liten lur! =) På tal om viktväktarpärm så smygvägde jag mig i morse, och det går neråt i alla fall! Jag räknade ut att om man går efter min egen våg så har jag gått ner exakt 12,2 kg sen augusti. Det känner jag mig mycket stolt över!!!! Men det är många kvar... hoppas min positiva känsla håller i sig. Känner mig så där konstigt stark, som att jag klarar vad som helst! Ibland får jag såna infall. Det SKA gå helt enkelt.
Nu ska jag börja med dagens middag. Kycklingfilé, klyftpotatisar och tzatziki, det var hundra år sen jag åt tzatziki, så det ska bli gott! Mumsfilibabba.

Inga kommentarer: