Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 8 februari 2011

Hur gör man??

Jag blir galen, hur svårt kan det vara?? Var med Thea på 6-årskontroll och vaccination, och i samma veva var jag in på apoteket och köpte nåt inlägg till skorna för hälsporre. Frågan är: Hur gör man?? Det är ju både en liten sula och nån annan liten grej! Och ingen beskrivning!!! (Förmodligen för att det ska vara enkelt att lista ut själv hur den ska sitta?) SUCK. Ska snart på möte på jobbet, får ta med mig och fråga Linda, hon hade haft hälsporre så hon kanske vet?

Hur som helst gick det bra på kontrollen med sprutan o allt. Nu skrivs hon över till skolhälsovården, känns overkligt och konstigt. Min lillgumma!
Nu ska jag skynda mig att steka korv o koka makaroner till barnen, själv äter jag Chili con carne från igår, ska vara på jobbet igen kl 17. Stress, stress, stress... Jonathan är så gudomligt snäll och ställer upp o tar hand om sina syskon under tiden.

Inga kommentarer: