Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 21 februari 2011

Hemma igen!

Vad fort en helg går! Åkte med bussen härifrån vid halv fyra på fredagen. Gick från busstationen i Sundsvall till tågstationen. Det är inte så långt, men tillräckligt för att hälen gör sig påmind! Men men, jag kom fram i alla fall. Åkte med tåget och var framme i Söderhamn kvart över sex där mamma hämtade mig. När vi kom hem fick jag Rotmos och Grynkorv, det ni!!! Det är en maträtt som jag ääälskar, men det skulle aldrig falla mig in att göra det själv, och det vet mamma om så därför gör hon det ibland när jag kommer! Åh vad gott det var! Grynkorv verkar dessutom vara nåt mer lokalt, för det har jag aldrig sett här uppe i Härnösand. Mums!

På lördagen for vi in till stan och kikade lite, och sen på Dollar store. Fick höra att lilla halvbror Mathias (på pappas sida) bodde tillfälligt hos broder Magnus, för de jobbar ihop, så då skulle jag få träffa dem bägge, och det händer inte ofta! Mathias träffar jag så gott som aldrig... Så de skulle komma på fika. När jag o mamma kom hem från stan hade de redan kommit, och sen stannade de på middag. Jerry, (den galningen) hade bestämt sig för att grilla, trots att det var tjugo grader kallt ute... och det var grymt gott med grillad fläskfilé, klyftpotatisar och bea-sås....! Det var hur kul som helst att träffa brorsorna och vi hade en riktigt rolig kväll. Den ena galnare än den andra, precis som det ska vara...;-)
På söndagen for vi in till Magnus, så jag fick se hans nya lägenhet, som var jättefin! Sen åkte vi och hälsade på morfar. Jag hade inte träffat honom på mer än ett år, så det var verkligen på tiden. Jag tyckte att han var sig ganska lik, han hade sin humor i behåll och vi fick oss många glada skratt! Sen hem igen och åt god middag innan det bar iväg till tåget igen. Och väl på tåget fick jag ju träffa min kompis Veronica en snabbis innan hon skulle av i Hudiksvall. Men kul var det. Hon är en sån som känns precis som vanligt, fast man inte har träffats på flera år. Riktigt roligt! Både tåget och bussen var fantastiskt nog i tid och sen blev det taxi från tågstationen när jag kom hem tills stan, för då var klockan tio på kvällen. Nu är det tidiga morgon och jag ska snart gå till jobbet. Behöver jag nämna att snön vräker ner ute??

Inga kommentarer: