Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 27 februari 2011

Vart kommer dammet ifrån?

Tycker jag nyss städade ordentligt, men nu är det så fruktansvärt dammigt här igen så man blir nästan illamående. Vart kommer det ifrån?? Vem är det som smyger sig in här om natten och lägger ut dammet överallt?? Det kommer jag aldrig att förstå! ;-) Får bli städning efter Viktväktarna i morgon, resten av veckan hinner jag inte. Eller jo, kanske efter jobbet på tisdag, innan jag ska på Amenta o äta. Usch o fy. Skulle förstås kunna göra det nu, men.... har jag lust med det? Svaret kom snabbt i mitt huvud: NEJ. Bäddade i alla fall rent i sängen i morse, alltid något, och så har jag tvättat flera maskiner, ändå är det ett berg kvar.
Har inte varit utanför dörren idag, det blåser som bara den och jag har helt enkelt ingen lust att gå ut. Nä, nu ska jag nog slänga i en maskin tvätt igen, så jag kommer i kapp, vill verkligen se botten i korgen, det var länge sen nu! I kväll blir det Solsidan!

Inga kommentarer: