Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 22 februari 2011

Frissan!


Thea och jag hade tid hos frissan efter varandra idag. Första gången Thea fick gå till "riktiga" frissan och klippa hela håret. Hon har klippt luggen där nån gång förut, men annars har min fd arbetskompis Maria klippt henne. Maria är jätteduktig men nu för tiden när jag aldrig har tillgång till bil så är det så besvärligt att ta sig till henne, speciellt nu när jag inte kan promenera heller. Så jag bokade en tid på stan åt Thea denna gång. Till hennes stora förtjusning! Klippte av det en bra bit och klippte upp det lite bak så det blev lite "fylligare", jättefint! Och hon själv blev också jättenöjd och det var ju huvudsaken! Som pricken över i fick hon ett par slingor med röd färg i håret när allt var klart! Gissa en som var nöjd??
När vi kom hem var vi vrålhungriga! Jag gjorde en maträtt som jag inte gjort på flera år. Gjorde den rätten ofta förut när jag körde med viktväktarmat för många år sen. Man fyller färska lasangeplattor med kesella, pastasås (Dolmio) och skinka, lite riven ost över, rullar ihop och in i ugn. Enkelt, snabbt och gott, och framförallt pro-points-fattigt! =)

.... Nu kom glassbilen! För ovanlighetens skull galopperade jag ut och handlade av den, så nu sitter det två mycket nöjda små troll i soffan och mumsar på var sin glass. Själv fryser jag bara jag tittar på en glass. Burr vad kallt det har varit ute idag igen.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Men mamman då? Blev hon nöjd med sin klippning och när kommer kort på henne?
/Britta

Catarina sa...

Mamman blir faktiskt för det mesta nöjd hos frissan Lina, hon är så duktig! Men nån bild blir det inte...;-)