Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 15 februari 2011

Vilken känsla

Ska strax gå till jobbet. Har sovit urdåligt i natt. Var så uppe i varv när jag kom hem, så när jag väl lade mig så låg jag o vred o vände på mig hur länge som helst, hann även bli kissnödig två gånger... så när klockan var två var jag fortfarande vaken. Klockan ringde 5.25... men som tur är så har jag ju min kortdag idag, slutar kl 14. Fick för mig att jag skulle prova ett par byxor nu på morgonen som jag inte har kunnat haft på läääänge, och de sitter fin-fint nu! Vad glad jag blev!!! Kul när man kan ha lite kläder som har varit för små så länge, (och tänk vad kul det ska bli att köpa nya kläder sen när jag har gått ner ännu mer i vikt!) Jag får ett slags lyckorus i kroppen av att det går så bra med viktnedgången just nu!!!!!
Nu ska jag bege mig ut i kylan....burrr.... Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Erica Näsström sa...

Hej Catarina! Är så imponerad över att du lyckas så bra med att gå ner i vikt! Du ska vara riktigt stolt över dig själv!! jag hejar på dig =) Du är så duktig!!
Hoppas allt är bra med dej annars också! Mailar kanske nån dag framöver med lite "förskole-frågor" , om det är okej med dej?
/Erica N

Catarina sa...

Hej Erica! Tack så mycket för ditt inlägg, det värmer! Maila på du, det är bara roligt!// C