Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 3 februari 2011

Nu är det faktiskt torsdag!

...Och det innebär att det är fredag i morgon! Den efterlängtade dagen är snart här! Åh, i morgon kväll är de här, mina roliga, goa systrar! Då sitter vi i soffan, dricker vin, skrattar och pratar! Jag ser verkligen fram emot en sån helg! Camilla fyller dessutom 41 år i morgon, så det klart att vi ska ha extra kul!
Det har varit en vanlig torsdag på jobbet, som alltid på torsdagar har jag jobbat "långdag" till halv fem. Men i morgon slutar jag klockan ett! =)
I kväll har Anja varit här på besök. Vi har pratat en massa om allt möjligt och druckit lite kaffe. Och faktiskt så har jag ätit en bulle också! Men jag har inte dåligt samvete, för jag hade så många pro-points över att jag kunde göra det idag, så bullen var medräknad i min "budget". Trevligt hade vi i alla fall, och jag bestämde mig äntligen för att ta tag i det där med "medialt homeparty" som jag pratat om tidigare. Så nu har jag mejlat till hon som har det och frågat om hon kan vecka nio nån dag, eller vecka 11? Vi får se vad hon svarar. Hoppas hon kan, för nu är jag jättesugen på nåt sånt där "mystiskt", det var så länge sen jag var på nåt sånt!
Nej nu är det dags att hänga lite tvätt... Får se om jag hinner skriva nåt i morgon, annars blir det kanske inte någon uppdatering på nån dag, när jag har besök här. Men man vet aldrig... I morgon när jag slutar ska jag på skolan på utvecklingssamtal för Jonathan, sen måste jag på affären o handla, och sen helst hinna dammsuga innan de kommer så de inte får en allergichock och måste åka hem igen...;-)
Återkommer...förr eller senare...;-)

Inga kommentarer: