Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 6 februari 2011

Vilken helg!

Jag säger bara en sak, jag har ALDRIG så roligt som jag har med mina systrar. Utan överdrift så har vi skrattat så jag har ont i magmusklerna! Det är bara tok och skratt hela tiden! De kom på fredag kväll och då åt vi mat o drack vin och bara pratade o skrattade.

 Madde hade nån skitful mask med sig, som hon tog på sig i smyg o hoppade fram bakom drapperiet till mitt "sovrum", så Camilla o jag höll på kacka i brallan och sen skrattade vi så vi höll på dö. Självklart måsta vi prova den också sen.... Har sällan skådat nåt fulare, som är så roligt! Herregud det måste vara nåt fel på vår humor, vi har haft så otroligt roligt åt ingenting egentligen!!! Jag hade ju noga planerat min points-budget, men jag erkänner att den sprack ganska rejält efter några glas vin. Tyvärr. Det slank ner både godis, nån drink och mer vin än tänkt...

På lördagen gick vi ner på stan, men blev tvungna att ta bussen hem, för då hade jag så ont i min fot så jag haltade och kunde knappt gå. Fattar inte vad det är för fel?? Mest hälen som gör ont. Helt sjukt ont dessutom. Kunde knappt stödja på den resten av dagen, men idag är den aningen bättre igen. Skit-fot. Sen åt vi middag och drack vin igen, och hela kvällen bestod åter igen av skratt i massor! Såg på melodifestivalen, men det var som vanligt dåligt, men vi lyssnade på massor av bra musik på Spotify i stället.






Vilken hiskeligt rolig helg!!! Vi är nog lite barnsliga av oss, men det bjuder jag på! Den här helgen kommer jag leva länge på! Vi har redan bokat in en helg längre fram i vår när vi ska ses igen! Längtar redan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va härligt ni verkar ha haft! Det unnar jag dig. På ett sätt är det kanske bra att ni bor en bit ifrån varandra, då blir det mer intensivt och speciellt när ni ses. Men jag förstår att ni måste sakna varandra.
Jag blir lite avis eftersom jag inte har några systrar. Men sen kom jag på att jag har ju samma knäppa relation med mina kusiner. De är som mina systrar och vi har mycket fjantigt för oss, som säkert ingen annan skulle förstå. Just nu finns det dock så många små bebisar med i bilden så vi får inte riktigt till de där egna träffarna. På söndag ska vi ses igen, men då får bebisarna följa med. Det ska bli så kul!
Kram B.

Anonym sa...

Håller med ovanstående! Du kanske har hälsporre?! Det kan göra jätteont! Må så gott trots ond fot!
Kram M