Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 16 augusti 2012

Tjejmiddag- Bland det bästa jag vet!

 Var duktig och lämnade bilen hemma och promenerade till biblioteket när vi skulle på utbildningen. Den var bra! Sen promenerade jag vidare till Lottis, där det bjöds på helt gudomligt god thaimat, och en lika gudomlig efterrätt, riktigt smaskens, se själva!
Färgglatt och fint var det dessutom!
Hallon, krossad turkisk peppar-godis, citron-kesella, grädde och maränger...mmmmmm
Vi hade riktigt trevligt och skrattade som bara den i kväll. Först hade vi en väldigt givande diskussion om en viss godis, ser den ut som en döskalle eller är den oval? Viktiga diskussioner som ni hör...;-) Vi har planerat in en helg i Sundsvall med utgång och övernattning på Helens kontor. Vi har även planerat in nästa tjejmiddag... Kul, kul, saker att se fram emot! Blev erbjuden skjuts hem, men valde att gå. Inte för att det är långt, men ändå...duktigt för att vara jag! Lottis o jag funderar på en sväng på Hamnkrogen i morgon kväll, men vi bestämde inget, får se hur det känns i morgon. 
Poff sa det, så var den här dagen också slut!
I morgon är det underbara, älskade fredag igen! Natti natti!

Inga kommentarer: