Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 2 augusti 2012

Ernst-älskad och hatad

I kväll hamnade jag av en slump framför Ernst på tv:n. Det är då sannerligen en omtalad man. Antingen älskar man honom- eller så avskyr man honom. Jag är inget fan av Ernst, men jag avskyr väl honom inte heller. Däremot kan jag tycka att han blir lite för mycket ibland när "alla naturmaterial gifter sig med varandra, och gardinerna är poesi"... ;-) Jag kan liksom få lite rysningar så där....usch... Men det jag ville komma fram till är....att han gör då väldigt fina saker! Undrar om det mesta han gör är hans egna ideér på riktigt? Jag vill också ha sån fantasi- och få till det lika fint! Nåja...
Idag hade jag stängning på jobbet, dagen kändes evighetslång, men i morgon har jag öppning och kort-dag, och dessutom är det ju fredag! *Lycka*.
Nu ska jag faktiskt lägga mig, fast klockan bara är tjugo över nio. Tänkte läsa lite och hoppas på att jag blir sov-trött lite fortare, är ju så pigg på kvällarna nu för tiden!
Finns det nåt han inte kan, denna man? Han bygger, syr, bakar, lagar mat, intreder... Jag tror inte att såna perfekta människor finns på riktigt. ;-)

Inga kommentarer: