Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 6 augusti 2012

Go´fisarna är hemma

Thea ringde och ville komma redan igår kväll och sova över, vilket innebar att hon fick kliva upp tidigt med mig i morse... Det värsta av allt var att hon vaknade kl tre i natt och hade drömt att hon bilvit stucken av en geting, så hon grät och var jätteledsen och ville sova med mig. Både hon och jag klev upp och kissade då, och då är det ju kört sen, varken hon eller jag kunde somna.... När klockan var fem var vi fortfarande vakna, och jag skulle upp vid 6...så vi var rätt så sega. Efter jobbet gick vi hem och då var Edvin och Jonta redan hemma, så då blev det kramkalas när alla var här igen... Thea hade ritat ett kort till Edvin där det stod "Jag elskar dej", gulligt! Jag tror att han blev lite rörd när han fick det kortet direkt vi kom hem! Sen for vi och handlade för veckan. Ringde pappa och kollade så att allt är grönt inför helgen och det var det, så nu äntligen ska det bli av! Har ju så underbara arbetskamrater också som utan tvekan lade schemat så jag får sluta tidigt på fredag när vi ska i väg! Toppen! Är ju bra om man kan spara in på några timmar när vi bara träffar pappa ungefär en gång om året...och det tar ju dessutom några timmar att åka dit!
Efter handlingen cyklade Edvin till en kompis och Jonta gick till William. Thea och jag har suttit i soffan och myst. Nu sover hon gott, och Edvin har också lagt sig. De vill följa mig till jobbet i morgon, trots att jag börjar 6.30... och då kom de faktiskt på själva att det är bra att lägga sig tidigt om man ska orka... Jag kanske också ska vara så klok för en gång skull?

Natti natti

Inga kommentarer: