Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 5 augusti 2012

Superkul kväll!

Det blev en riktigt rolig kväll igår, precis som jag trodde att det skulle bli! Vi hade förväntat oss att det skulle vara mest yngre på "Broöppning", men eftersom Helen hade vunnit biljetter så gick vi dit och gav det en chans. Det var mest yngre, men några få i vår ålder också. Nästan direkt vi kom in blev vi fotade på "vimmelbild" till Yippie...hahahaha.... så nu blir vi väl kändisar också! ;-) Vi kollade på ett av banden som spelade, Deportees, de var riktigt bra måste jag säga, lyssnar på dom på Spotify nu...=)
Efter en stund kände vi oss lite mättade på att känna oss som "föräldrar på stan", så då gick vi ner på Hamnkrogen, där Nitro Express spelade. De är superbra, det var dom som spelade på Anns 40-årsfest för ett par år sen också. Det blev riktigt drag där med bra musik och dans! Kul kul! Klockan gick jättefort och vips var klockan två och dom stängde. Fick skjuts hem av Helens Patrik. Kan säga att jag har varit minst sagt seg idag. Tog på mig kläder för en halvtimme sen, halv sex...har gått i morgonrock hela dagen och ätit Ipren. Men men, det kostar att ligga på topp, eller hur är det man brukar säga? Går ju inte ut så ofta, då det var det värt. En riktigt kul kväll!
Mina glada väninnor!
Idag har jag då inte gjort så mycket vettigt. Thea ringde och ville hälsa på en stund så det gjorde hon. Ringde och grattade min mamma idag som fyller 56 år. Grattis min finaste, bästaste mamma!!!! =) När Thea ringde henne skojade hon dock till det och sa "Grattis på 65-årsdagen mormor!". Vi kastade om siffrorna lite...busigt va?? ;-)
Nu ska jag förflytta mig tillbaka till soffan... Nu har jag ju suttit här en stund, som omväxling på denna händelserika dag....;-)
I morgon är det jobb igen!

Inga kommentarer: