Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 1 augusti 2012

Skumt, skummare, skummast, mest skumt...

Alltså nu tror jag väl!!!!! Jag fick för mig att jag skulle fota i lägenheten nu när jag känner att det äntligen är helt klart. Tanken var att jag skulle lägga ut bilderna här så dom som inte varit här ännu får se hur vi har det. Tex mamma och dom där hemma.... Sagt och gjort. Fotade, och satt sen och tittade igenom bilderna här på datorn alldeles nyss. Upptäcker ni samma konstiga som jag med bilderna??? Titta noga och tänk efter...jag har samma telefon/kamera som tidigare....Just det!!!! Den gröna fläcken är försvunnen!!!!! HUR är det möjligt? Den har varit där i en och halv vecka eller nåt sånt, och nu bara helt plötsligt, är den borta!?!?!?! Jag fattar ingenting! Jag fotade så sent som igår med den och då var den gröna fläcken där!
matplats

kök

hall

Theas rum

Jonathans rum

Min lilla dator-hörna-omöjligt att få till en bra bild där för det är så mörkt.

Edvins rum

Edvins rum, och bakom hyllan min "tygvägg" mot mitt "rum".

Mitt lilla sov-kryp-in

Vardagsrum

Trappen ner...

Ser ni nån grön fläck?? Den har rymt! Herregud vad konstigt, är det nån som fattar hur det är möjligt så tala om det för mig! Mycket konstigt ska man vara med om. Nåja... Jag har inte gjort nåt annorlunda med telefonen/kameran heller, jag lovar. Igår eller när det var, lade jag ut en bild på inflyttningsblomman jag fick av Anja, då var fläcken där....
.

5 kommentarer:

Christina sa...

Det blev verkligen jättefint i lägenheten! Jag förstår att ni trivs bra.

Catarina sa...

Tack kära mor!

Anna sa...

God morgon. Jättemysig lägenhet. Så en voll jag oxå ha :-) fläcken Manske bara var ett dammkorn ? Kram på dig.

Anna sa...

Fundera inte på stavningen. Tyska mobilen har Problem med svenskan :-). Skulle skriva att fläcken kanske var ett dammkorn.

Catarina sa...

Hahaha, jag förstod att det var från en mobil, det brukar kunna krångla med stavningen då... Tack Anna, jag trivs bra! ja vem vet, kanske var det ett dammkorn?? ;-)Kram!