Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 27 augusti 2012

En glad överraskning

Idag när jag gick på lunchrast gick jag som vanligt och kollade mobilen. Hade fått ett meddelande på telefonsvararen från ett mobilnummer jag inte kände igen. Det var en kille från MP golv som ville att jag skulle ringa upp honom så vi kunde boka en tid då han skulle komma och "fixa golvet i mitt kök". Jag blev väldigt förvånad och ringde upp honom och sa att han måste ha ringt fel, att jag inte har beställt nåt golv. Då frågade han om det inte är Catarina Hallgren på Flöjtgatan 45? Jo det är det ju..."Jag har fått en arbetsorder från Härnösandshus att vi ska lägga nytt golv i ditt kök, när passar det att vi kommer?"
Ja mycket ska man väl vara med om! Jag undrade lite när jag flyttade in hur de kunde vara så snåla att kosta på nya golv i alla rum på övre plan, men INTE köket? I köket ligger en gråmurrig korkmatta som är väldigt sliten och ful, men men, jag var nöjd över allt nytt jag fick och ifrågasatte inte det. Förmodligen bestämdes det redan då, men det har kanske varit nån fördröjning på just det golvet? Vad vet jag, men ingen har då meddelat mig att jag ska få nytt golv i köket! Jag berättade att jag jobbar, men det var då inga problem, killen kommer till mitt jobb och hämtar nyckeln i morgon fm! Himla kul nyhet bara så där!!! Undrar hur golvet ser ut? Jag har ingen aning! Spännande att komma hem i morgon till nytt köksgolv!
Idag har jag ringt och bokat en "instruktörs-tid" på Actic åt mig och Lottis nästa tisdag. Det ni!!!! Japp, nu jäklar känner jag mig på G för första gången på länge, nu ska börja tränas! Jag ser dessutom fram emot det! Känns så skönt nu när jag kommit igång med promenader, blir mer motiverad att göra nåt annat! Ja ja, jag vet att jag är en sån som alltid ledsnar på allt efter ett tag, men det gäller att passa på så länge lusten varar!
I morgon ska jag göra nåt jag inte alls ser fram emot...Jag ska till tandläkaren, ve och fasa!!! Skulle egentligen dit på undersökning i mars, men sen har jag skjutit på det och skjutit på det för att jag inte har haft råd helt enkelt...men nu känner jag att jag MÅSTE, vare sig jag vill eller inte, har råd eller inte...bara att gå dit och gapa och öppna plånboken...Huuuua, önska mig lycka till! Sen är det personalmöte på jobbet efter det...
Jag har Thea här  på "bonusdagar" idag och i morgon, P är bortrest m jobbet. Vi for på Dollarstore efter jobbet idag och sen var vi och handlade. Sen har vi latat oss för hela slanten. Skönt det med!

1 kommentar:

Christina sa...

Ja vilken överraskning!!!Lycka till hos tandläkaren!