Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 23 augusti 2012

Skolstart

Idag började skolan. Helt plötsligt har jag en förstaklassare, en fjärdeklassare och en åttondeklassare. Hur är det möjligt tro?? Ja inte vet jag. Jag tror att alla tre tyckte att det var ganska ok. Till och med Jonta lät mer positiv när han väl hade varit där...Skönt!
Har jobbat som vanligt. Har stökigt och dammigt här hemma, men har liksom ingen riktig "ork" att ta tag i det. Blir irriterad på mig själv och irriterad på att det ser ut som det gör! Nåja, jag ska, jag ska...
Pillrar på med nya luren och det går riktigt bra. Den är nog verkligen så lättanvänd som folk säger att den är...(fast jag påstår inte att jag kan allt) Dropbox tex får jag inte till hur jag än försöker, och det retar gallfeber på mig! Det är ju såå smidigt när bilderna förs över till datorn med automatik.
Thea ska egentligen ha fotbollsträning om tio minuter, men hon vill inte gå idag. Jag försökte övertala henne, men icke. Hon sa till och med helt plötsligt att hon nog vill ta en "paus" från fotbollen, men jag bad henne fundera lite till först, hon har ju tyckt att det har varit så himla kul. Vi får väl se hur det blir. I morgon börjar ridningen igen också. Jag jobbar till fyra så jag kan inte följa med. Som tur är kan Anneli gå med henne. Nästa fredag när hon är hos dom så kan inte dom i stället, så då går jag med henne då... Tur man kan hjälpas åt när det krisar!
Nu måste jag nog åka och handla lite, det börjar bli tomt i skåpen igen...

Inga kommentarer: