Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 28 augusti 2012

En hektisk men positiv dag

Öppnade på jobbet idag. Hade inskolning, första dagen. Alla som jobbar i förskola vet vad inskolning innebär... Det spelar ingen roll om det är världens trevligaste familj, världens lättsammaste barn, allt funkar klockrent...så är det ändå  jobbigt med inskolning. Det blir så klart extra mycket att tänka på , saker man ska komma ihåg att informera om och man vill att allt ska bli så bra som möjligt. Man blir trött helt enkelt. Så när man slutar för dagen vill men helst bara hem och sova. När jag slutade hämtade jag Thea på skolan och sen gick vi hem. Jag trodde att mattgubben skulle vara här, för de hade ju hämtat min nyckel på jobbet och vi skulle höras på telefonen om de försvann, men...när vi kom hem var det låst och där stod vi utan nyckel! Jag ringde mattgubben som tack och lov bara var och hämtade nån list och var tillbaka på en fisblink, så vi behövde bara vänta några minuter i trappen... Kom in och fick se det nya fina golvet! Lika som de lagt i alla andra rum på övre plan. Mycket fint och jag är supernöjd! Förmodligen måste det ha gått till så att golvet tog slut när de lade in i övriga rum innan sommaren, och det var beställningsvara med fördröjning eller nåt sånt...Skit samma, bra blev det!
Klockan tre skulle jag vara hos tandläkaren för undersökning. Gruvsamt som attan, men hör och häpna...Inga hål, och mindre tandsten än vanligt. Slutnota på 860 kronor, endast! Det var mycket bättre än väntat, jag hade ställt in mig på mycket tandsten, för det brukar jag ha, och så trodde jag att jag skulle ha nåt hål också, så jag trodde att jag skulle få gå dit i omgångar och bli ruinerad på köpet. Så jag skuttade därifrån på lätta moln och kände ett enormt lyckorus när hon sa de magiska orden: "Då kallar vi dig om ett år igen". Underbart skönt!
Sen var jag och uträttade ärenden för ett lotteri som vi har på jobbet, och sen åkte vi hem. Gav Thea korv med bröd och själv åt jag lite yoghurt med nötter som "middag", hade lite bråttom för klockan fem skulle jag vara på personalmöte på jobbet och Thea skulle till Patric och Anneli igen.

Köket före nya golvet
Så nu har jag varit hemma i lite över en timme och det närmar sig läggdags! Är rätt trött, men nöjd med dagen!
Det nedersta kortet är taget idag, med nya telefonens kamera! (Nej, jag har fortfarande inte fått till dropbox, men det var inte så svårt att föra över bilderna till datorn med sladd heller...) Men visst kan ett golv göra emorm skillnad?
Köket efter nya golvet!!!

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Stor skillnad, det blev verkligen jättefint med nya golvet!
Åh ja tandläkaren är aldrig rolig, men vad bra att det blev "billigt" ;o)

Catarina sa...

Ja, det är inte alltid man tycker det är "billigt" med 860 kr, men när man är hos tandläkaren så är det ju relativt billigt faktiskt...=)