Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 20 april 2012

Undrar om vi ska flytta??

Ibland svänger det! En arbetskamrat tipsade mig igår om att den enda 4-rumslägenheten i hela detta bostadsområde är ledig och ligger ute på nätet för uthyrning! Jag har ju vetat ända sen jag flyttade in att det bara finns en enda fyra, och har inte ens hoppats på att den skulle bli ledig nån gång! (De har byggt ihop en etta och en trea till en fyra). Jag kastade mig på luren i morse och ringde och mycket riktigt, den var ledig, men någon skulle kolla på den som inte hade kommit, så Härnösandshus måsta checka av med denne person först. De skulle återkomma till mig nästa vecka. Det gick en liten stund bara så ringde de mig och sa att den andra personen inte skulle titta på den, så jag kan få komma och titta på den på måndag kvart över ett! Tjoho!!! Ringde f-kassan och kollade upp vad jag skulle kunna få i bostadsbidrag och den summan täcker mellanskillnaden, så jag hamnar på samma summa som jag betalar nu!!! Så nu hoppas jag att lägenheten ser ok ut, och i så fall tar vi den! Då får ju Edvin och Thea var sitt rum och det är ju min önskan. Jag trivs ju verkligen med att bo i detta område, så det känns väldigt motigt att behöva flytta nån annanstans. Har ju funderat på det och tänkt att förr eller senare måste jag ju, och funderat över vart i så fall...vill ju fortfarande att barnen ska ha nära till skolan. Så nu ser jag fram emot måndag och hoppas på det bästa! Gruvar mig dock för en eventuell flytt. Flyttandet i sig är väl hyfsat ok, bara man får bär-hjälp, men flyttstädningen däremot skulle jag kunna göra vad som helst för att slippa! Härnösandshus är dessutom av de allra petigaste slaget har jag fått erfara många gånger när man flyttat förut, de blir aldrig nöjda! Usch!
Hur som helst skulle det bli kanon för oss! Den lägenheten är på två plan och då skulle Jonta ev kunna få sitt rum på nedre plan där det bara är ett rum och badrum. Då får han liksom vara lite för sig själv där nere, det kan ju vara skönt när man är tonåring! Något annat positivt är att vi får både en lika stor balkong som vi har nu, plus en uteplats nere.
Spännande må jag säga... Hoppas!

5 kommentarer:

Christina sa...

Vi håller tummarna för dig! Spännande...

Madde sa...

Håller tummar och tår allt vad som går!

Linda Viberg sa...

Åh, vad roligt! Håller tummarna!

Anonym sa...

Spännande! Håller tummarna! Du kan behöva en positiv nyhet nu tycker jag. Lycka till på måndag!
Instämmer med städningen. Fy för flyttstädnng!
Kramar Britta

Helen sa...

Oj, vad nyfiken jag blir! Annars håller jag med Britta!!